Εξυπνα gadget για την κουζίνα

February 26, 2016

Κι όμως έχουν την ίδια ηλικία

February 26, 2016

Street Fighter V

February 26, 2016
Το video-game της εβδομάδας, χωρίς περιττές πληροφορίες, ακατανόητες ορολογίες και κουραστικές περιστροφές από το «Με λίγα λόγια».

Ακούς «Hadoken» και δακρύζεις, βλέπεις Zangief και πονάς, συμβιβασμένε τριανταπεντάρη νοσταλγέ των 90’s, ενθυμούμενος τις ατέλειωτες ώρες και τα βουνά από κέρματα που αφιέρωσες στο coin-op του συνοικιακού «ουφάδικου» στα νιάτα σου. Ε, λοιπόν, ναι, μπορείς να αυταπατηθείς πως τίποτα δεν άλλαξε από τότε που φόραγες στρατιωτικά παντελονάκια και t-shirt με τον taz, καθώς το Street Fighter είναι και πάλι εδώ, για PS4 και PC.

sf1

Στημένο πάνω στην Unreal Engine 4 και εφοδιασμένο με cross-platform δυνατότητες online παιχνιδιού, το next-gen Street Fighter έρχεται για να σας παρασύρει σε αλλεπάλληλες αναμετρήσεις με φίλους προκαλώντας γούβες στον καναπέ του σαλονιού και ανεπανόρθωτες βλάβες στα ταλαίπωρα gamepads.

sf2


Street Fighter V, με έντονες αναμνήσεις για τους παλαιότερους, αλλά και αδιάκοπο button mashing με κάποιες πινελιές “στρατηγικής”, έτσι για να λέμε πως εκτός από τα αντανακλαστικά μας χρησιμοποιούμε και λίγο τον εγκέφαλο. «V» for «Vareto», παρόλαυτά, για όσους δεν ψάχνουν ένα arcade τίτλο που θα τους προσφέρει αξέχαστες «κοκορομαχίες» με τους κολλητούς τους.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.