25 εντυπωσιακά γλυπτά και αγάλματα

April 28, 2015

Ξέρεις από Vespa;

April 28, 2015

Skywall: αστικός ουρανός… με άλλο μάτι

April 28, 2015

grafei_i_evinaΟ Thomas Lamadien γεννήθηκε στην Αβινιόν της Γαλλίας. Ασχολήθηκε και διάβασε πολύ για την ιστορία της τέχνης. Είναι μέλος μιας ομάδας καλλιτεχνών στην Αβινιόν και συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αβινιόν το 2012 με δίαφορα έργα του. Αυτό που τον έκανε όμως γνωστό είναι μια ιδιαίτερη τέχνη, το Skywall.

Aυτό που κάνει δηλαδή είναι να ομορφαίνει τα κτίρια δημιουργώντας προτότυπες εικόνες και χαρακτηριστικά σχέδια στο πανω μέρος των κτιρίων έτσι ώστε να φαίνονται σα ζωγραφίες στον ουρανό. Διατηρεί ένα ήσυχο προφίλ και είναι πολύ παραγωγικός στη δουλεία του. Πολλά από τα έργα του έχουν δημοσιευτεί και στο ίντερνετ, με αποτέλεσμα τα έργα που κάνει και ο τρόπος που δημιουργεί τις εικόνες του να κυκλοφορήσουν και να γνωστοποιηθούν στο ευρύ κοινό.

Πολλοί ιδιοκτήτες γκαλερί και λάτρεις της τέχνης παρατηρούν το έργο του και εκφράζουν την ικανοποίηση τους γι αυτή την ιδιαίτερη μορφή τέχνης, ενθαρρύνοντας τον να προσπαθεί ακόμα περισσότερο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως στόχος του είναι να δείξει μια διαφορετική αντίληψη της αστικής αρχιτεκτονικής και της καθημερινότητας κατασκευάζοντας πράγματα με μια απέραντη φαντασία.

 Thomas Amadieu Facebook

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.