Που πάει ο καιρός που φεύγει;

December 7, 2016

Φωνες ενος παιδιου

December 7, 2016

PlayStation VR: Άναψ’το και κάνε γύρα

December 7, 2016

Άπαξ και το φορέσεις χάνεσαι στον κόσμο του και δεν θέλεις να βγεις μέχρι να εμφανίσεις τα πρώτα συμπτώματα ναυτίας. 

Το PSVR είναι τόσο εθιστικό που ίσως θα έπρεπε να είναι παράνομο!

Η Sony κάνει το «συμβατικό» gaming να φαντάζει πλέον ανιαρό, απλά τοποθετώντας τη VR συσκευή της στο κεφάλι σας για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί στα χαρτιά η ανάλυση των 960×1080 pixels για κάθε μάτι να ακούγεται ως συμβιβασμός, στην πράξη ωστόσο απλά μένει κανείς με ένα ηλίθιο χαμόγελο ενθουσιασμού κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι τη θέση του να πάρει κάποια γκριμάτσα έκπληξης από την βιωματική εμπειρία gaming που παρέχει το τεχνολογικό «θαύμα» της Sony.

condor_01_1434425720

Μπορεί το αρχικό setup να απαιτεί να μεσολαβήσει η επεξεργαστική μονάδα ανάμεσα στο PS4 και την TV σας με χρήση δυο καλωδίων HDMI, να συνδεθεί με USB στο PS4 και μετέπειτα να συνδεθεί με δυο καλώδια στο headset, στο controller του οποίου πρέπει να συνδεθούν με τη σειρά τους τα ακουστικά (κουράστηκα και μόνο που το έγραψα όλο αυτό), αλλά η ολιγόλεπτη παραπάνω διαδικασία θα σας ανταμείψει στο έπακρο.


Θα γονατίσετε κραυγάζοντας «τι λες τώρα», ως άλλος Λορέντζο Καριέρε μετά το γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στη Barcelona. Το λέμε σπανίως για κάτι τόσο ακριβό (409€), αλλά αξίζει τα λεφτά του!


 

Μοναδικό μελανό σημείο αποτελεί το γεγονός πως η ρουστίκ PlayStation Camera σας καρφώνει απέναντί της με μικρή ακτίνα δράσης, όχι πως διαφορετικά, βέβαια, θα είχατε την άνεση να κόβετε βόλτες το χώρο χωρίς να βλέπετε. Το ίδιο σύστημα ανίχνευσης κίνησης, όμως χρησιμοποιείται και για τα χειριστήρια (DualShock 4 ή Move – το οποίο θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά παρεμπιπτόντως) και αυτό προκαλεί ενίοτε εκνευρισμό.

screenshot_2016-07-19-15-57-32_1475508142

Κατά τα άλλα, αν είχατε οποιαδήποτε Virtual Reality εμπειρία με τη βοήθεια smartphone, αφήστε την στην άκρη. Το PlayStation VR θα σας κάνει να ξερνάτε σαν το γατί κάνοντας λούπες με τα διαστημόπλοια και να το σκέφτεστε διπλά πριν πάρετε τη στροφή με χειρόφρενο στο Driveclub VR.

{ΠΗΓΗ: meligalogia}

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.