Τι γίνεται στο Facebook όταν… ερωτευόμαστε;

February 17, 2016

Μπλόκο Κορίνθου

February 17, 2016

Need for Speed

February 17, 2016
Το video-game της εβδομάδας, χωρίς περιττές πληροφορίες, ακατανόητες ορολογίες και κουραστικές περιστροφές από το «Με λίγα λόγια».

Θα παρακαλάς να είχες τη χαιτούλα του Κατρούγκαλου για να ανεμίζει ανέμελα στους ρυθμούς που επιβάλει ο κρύος αέρας του Ventura Bay, καθώς μαστιγώνει ανελέητα το αυτοκίνητό σου.

nfs1

Το ανανεωμένο «Need for Speed» βάζει μπροστά τα next-gen γραφικά κι από πίσω τους κρύβεται μια υπόνοια σεναρίου, η οποία έδωσε ευτυχώς δουλειά σε μια χούφτα ηθοποιούς για τα cinematic cutscenes. Αν αναπολείς κόντρες στα λιμανάκια και στην Κύμης, αν οι μπουρνοζάντες και τα καγκουροspoiler γαργαλούν τα κατώτερά σου ένστικτα, εδώ είσαι.

nfs3


«Πειραγμένα» αμάξια, σμπαραλιασμένα περιπολικά και μαύρη νύχτα, πολύ μαύρη νύχτα για τους παράνομους και τους αδικημένους…


nfs2

Πέντε φιλοσοφίες (Speed, Style, Build, Crew και Outlaw), ισάριθμοι πρεσβευτές τους και μια πόλη που ζωντανεύει τη νύχτα, περιμένουν να σπαταλήσουν το χρόνο σας, μέχρι να βαρεθείτε τον ανοιχτό κόσμο και τα άσκοπα σούρτα-φέρτα μεταξύ επαναλαμβανόμενων προκλήσεων.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.