Μιμήσου την μαμά σου!

April 9, 2015

Ιταλίδα για 3 μέρες

April 9, 2015

Moto Guzzi V11 Sport Rosso Mandello

April 9, 2015

grafei_o_lefterisΗ Ιταλική εταιρεία, θέλοντας να γιορτάσει τα 80 γενέθλια το 2001, κατασκεύασε ένα φινετσάτο μηχανάκι δρόμου, του οποίου η παραγωγή αριθμεί μόλις 300 κομμάτια και γι’ αυτό κι έχει γραμμένο στα πλαϊνά του Limited Edition.

Πραγματικά, πολύ όμορφο μηχανάκι, μιας και είχα την τύχη να το δω από κοντά (που είναι κάτι σπάνιο), και στη χώρα μας κυκλοφορούν δύο κομμάτια.


Τεχνικά: κινητήρας 4κύλινδρος σε διάταξη 90 μοιρών V-twin, 1064cc αερόψυκτος 90hp, σύστημα βαλβίδων OHV με δύο βαλβίδες ανά κύλινδρο και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο φέρει υδραυλικό συμπλέκτη και μονό δίσκο -Τεχνολογία, την οποία χρησιμοποιεί και η Formula1 και αποδίδει στα μέγιστα!

Όμορφη, κόκκινη, κλασική, με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που αναζητά και ο πιο απαιτητικός αναβάτης που του αρέσουν οι ήρεμες ηλιόλουστες βολτούλες. Φέρινγκ, πάνελ οργάνων, εμπρός και πίσω φτερό από ανθρακονήματα που δίνουν μία πιο αγωνιστική νότα.


Από θόρυβο, πολύ μπάσο που τραβάει τα βλέμματα, μιας και το συγκεκριμένο είχε αλλάξει εξατμίσεις, όπως με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του και τον οποίο ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.