Ριγκολιός: Το ταξίδι μίας ρίγας

November 11, 2015

How to disappear completely the Christmas?

November 11, 2015

Hard rock custom!

November 11, 2015

grafei_o_left_lndscp

Μία ηλιόλουστη Κυριακή στην επαρχία και καθώς απολαμβάνω το freddάκι μου, παίρνει το μάτι μου αυτό το σκληροπυρηνικό εμφανισιακά μηχανάκι να λιάζεται!

CUSTOM_HR4

Δεν χάνω ευκαιρία  παρατάω τους φίλους προσωρινά και κατευθύνομαι προς το μέρος του και όπως μας έχει πει ο αρχισυντάκτης μας και φίλος αδερφικός, Σωτήρης ανά χείρας την φωτογραφική και τραβάτεεεεεε!
Πλαίσιο από Honda κινητήρας από Suzuki και πολύ πατέντα στον πίσω άξονα με τα εμπλεκόμενα γρανάζια για την μετάδοση της κίνησης.

CUSTOM_HR7

Εμπρός ανάρτηση πιθανόν από άλλο μηχανάκι μιας και δυστυχώς δεν βρήκα τον αναβάτη και πιθανόν ιδιοκτήτη για να μου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες  γι’αυτό το τόσο όμορφο μηχανάκι!

Εντύπωση κάνουν τα χερούλια σε σχήμα ιπποτικό, το ρεζερβουάρ  με πολλές γωνίες, το κάθισμα που το πόσο άνετο είναι μετά από ταξίδι δεν το γνωρίζω, ίσως ο αναβάτης είχε αράξει σε καμιά πολυθρόνα για να ξεπιαστεί και ο τεράστιος πίσω τροχός που αυτήν την διάσταση ούτε αυτοκίνητο δεν την φοράει.

CUSTOM_HR5

Από νικελώματα τίνγκααααα! Εάν το είχαν περαστεί και με αλοιφή δεν θα υπήρχε περίπτωση να βγει νορμάλ φωτογραφία! Ας αφήσουμε λοιπόν τα τεχνικά και τις επιδόσεις και αφού ευχαριστήσουμε τον… άγνωστο αναβάτη ας θαυμάσουμε την πατέντα σε όλο της το μεγαλείο…

CUSTOM_HR6

CUSTOM_HR9

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.