Οδός Ολύμπου 12

March 22, 2016

Από τα βάθη της Ζούγκλας της Βόρνεο

March 22, 2016

Far Cry Primal

March 22, 2016
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η αφιλόξενη γη του Oros βάζει δύσκολα στον ήρωα Takkar, με την βάναυση καθημερινότητά του να επισκιάζει το παραπάνω από όσο θα έπρεπε διακριτικό σενάριο.

 

farcry7

Ξεχάστε τα τροπικά νησιά, τις χιονισμένες βουνοκορφές των Ιμαλαΐων, τα AK47 και τους εκτοξευτήρες ρουκετών. Το νέο Far Cry επιστρατεύει τα πρωτόγονα ένστικτά σας στην πιο αρμόζουσα ιστορική περίοδο… την προϊστορική.

farcry2

Στον κοινό παρονομαστή με τα προηγούμενα μέλη της οικογένειας «Far Cry» συναντάμε μόνο κάποιες υποβόσκουσες μεταφυσικές ανησυχίες και, φυσικά, τον διαχρονικό πρωταγωνιστή όλου του franchise, τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης όταν το μοναδικό ζητούμενο είναι η επιβίωση.

farcry54

Κυνηγήστε και κυνηγηθείτε, καταναλώστε ότι παραισθησιογόνο έχει να σας προμηθεύσει ο «breaking bad» σαμάνος της φυλής σας και επιστρατεύστε στο πλευρό σας από λύκους μέχρι κουκουβάγιες. Σε ρόλο μεταφορικού μέσου παρελαύνουν μαμούθ, τίγρεις και αρκούδες, ενώ το… primal οπλοστάσιό σας απαρτίζεται από ακόντια, τόξα, τσεκούρια, σφεντόνες και γάντζους, με έμφαση στις φλογισμένες παραλλαγές τους.

farcry3

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.