Λοιπόν, πώς θα είμαστε με τα tattoo μας μεγαλώνοντας;

April 25, 2015

Ο ονειρικός κόσμος του Erik

April 25, 2015

6 άβολα αντικείμενα για να σπάσεις τη μονοτονία

April 25, 2015

grafei_o_panos_apostoloΜήπως, τελικά, έχουμε δώσει κάποια standard στη καθημερινοτητά μας και δεν αφήνουμε τη φαντασία μας λίγο να ξεφύγει; 4 σχεδιαστές έχουν τη λύση! Δίνουν μια ξεχωριστή πνοή σε αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα και παίζουν με τη φαντασία μας ή, απλώς, μας προτρέπουν να σπάσουμε τη μονοτονία.


Gabriel Cifarelli

 

01

source

Το τηλέφωνο ή αλλιώς το τηλέφωνο-γυμναστήριο ή το τηλέφωνο, τέλος πάντων, που θα σε κάνει έξω φρενών -εκτός κι αν είσαι το άτομο που κάνει 24 ώρες το 24ωρο γυμναστική, τότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Ειδάλλως, είναι ό,τι πρέπει για διακόσμηση.


Dominic Wilcox

 

source

Το ξυπνητήρι. Όχι το απλό, αλλά αυτό με τη τρομπέτα για αυτούς που δε σηκώνονται ούτε με αίτηση. Ίσως λίγο υπερβολικό αλλά και ποιος δε θέλει να πετάγεται στον ύπνο του με ταχυκαρδίες…ε;

03

source

Του ίδιου σχεδιαστή πάλι.Φαίνετε πως εδώ προκύπτουν δύο ένοιες -η μία, ότι θα κάνεις τα πάντα για να φυλάξεις το ποτό σου (καλό ακούγεται) και, η άλλη, ότι μόλις απεξαρτήθηκες και παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα.


Κατερίνα Καμπράνη

 

05

source

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμενα πάντως μου αρέσει. Το κατά πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσεις, είναι ένα έλλο ζήτημα αλλά εδώ είναι που ξεφεύγουμε τελείως απο ό,τι είχαμε δεδομένο! Στην υγειά μας…

06

source

Ακόμα ενα δημιούργημα της Κατερίνας Καμπράνη. Τα σχόλια είναι περιττά…


Saikat Biswas

 

07

source

Ένα απλό ρολόι ή μήπως όχι; Και καλά, θα μου πεις, δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβω τι ώρα είναι αλλά, όπως και να έχουν τα πράγματα, δεν συνηθίζεται και πολύ σε σπίτια. Εγώ, πάντως, για ένα είμαι σίγουρος -ότι ένα τέτοιο ρολόι, θα λειτουργούσε άψογα κατά του άγχους.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.