Πορτογαλική αισθητική και συμμετρία

April 24, 2015

Λοιπόν, πώς θα είμαστε με τα tattoo μας μεγαλώνοντας;

April 24, 2015

5 ανατρεπτικοί (και λίγο καμένοι) ιστότοποι

April 24, 2015

grafei_o_panos_apostoloΤο διαδίκτυο είναι ένα σύστημα διασυνδεδεμένων δικτύων υπολογιστών, το οποίο εξυπηρετεί  καθημερινά εκατομμύρια χρήστες και παρέχει γενικές γνώσεις, πληροφορίες, δυνατότητα επικοινωνίας αλλά και ανταλλαγή πληροφοριών από απόσταση. ΣΙΓΑ! Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για μία εναλλακτική κοινωνία όπου η αξιόπιστη πηγή (πληροφορία) συναντά την παραπλανητική και ανούσια ενημέρωση. Υπάρχουν αμέτρητοι ιστότοποι. Κάποιοι προσφέρουν ψυχαγωγία, κάποιοι ενημέρωση και κάποιοι άλλοι είναι, απλώς, μοναδικοί…


Flightradar 24

Φαντάζομαι πως η εικόνα θα σας έχει προϊδεάσει λιγάκι. Παρόλα αυτά, πρέπει να σας πω πως μόλις επισκεφθείτε το flightradar24.com θα καταλάβετε ότι πρόκειται να παρακολουθήσετε πτήσεις σε πραγματικό χρόνο! Έτσι, όταν κάποιος δικός μας ταξιδεύει, φτιάχνουμε καφεδάκι, ανοίγουμε υπολογιστή και κάνουμε το σταυρό μας μέχρι αυτό το μικρό κίτρινο αεροπλανάκι να φτάσει στον προορισμό του.


Geophysics

Σε αυτό το link, θα μεταφερθείτε στο τμήμα της γεωλογίας του πανεπιστημίου Αθηνών όπου και θα δείτε τους σεισμούς που έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το ξέρω, θα μου πείτε, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για να δεις αλλά επειδή είμαστε και μια χώρα σεισμογενής (έκτη στο κόσμο παρακαλώ), προκαλεί ένα ενδιαφέρον η επίσκεψη σε αυτό τον ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να δουν την ακριβή τοποθεσία του σεισμού, την ώρα και τα ρίχτερ.


Patience is a virtue

Και πάμε τώρα στα πιο εναλλακτικά web-sites όπως το patienceisavirtue! Δεν είναι κάτι τραγικό, απλώς θέλει το χρόνο του μέχρι να φορτώσει (κυριολεκτικά). Μπορεί να θέλει και τον αιώνα του (μεταφορικά). Η ουσία είναι ότι πρέπει να είσαι υπομονετικός! Το αποτέλεσμα, για να λέμε και την αλήθεια, δεν είναι και τρομερό αλλά είναι μια διαφορετική επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να σκοτώσει την ώρα του.


Haneke

Απολαύστε το…


Zoomquilt

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το ταξίδι…


BONUS

tholman

Tholman

Rainymood

Rainymood


Nooooooo

Nooooooooooooooo

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.