5 ακατέργαστα πολιτισμικά διαμάντια…

April 8, 2015

Ε, όχι και σιγά τα αβγά!

April 8, 2015

Το σημειωματάριο σας και… στο φούρνο μικροκυμάτων!

April 8, 2015

grafei_i_elenatskΠάνε αυτά που ξέρατε! Πάνε οι εποχές που μόλις γεμίζατε με σημειώσεις το τετράδιό σας, ήσασταν, έπειτα, αναγκασμένοι να το βάζετε στην άκρη για να αγοράσετε άλλο. Σήμερα, ζούμε στην εποχή που τις σημειώσεις μας μπορούμε, πλέον, να τις κρατάμε σε notebook, το οποίο αφού γεμίσει, μπορούμε να το βάλουμε για μισό λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων για να γίνει… καινούργιο!


Σωστά διαβάσατε! Αυτό είναι το περίφημο Rocketbook και είναι το αντικείμενο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης καμπάνιας στο Indiegogo, της οποίας ο χρηματοδοτικός στόχος των 20.000 δολαρίων έχει υπερκαλυφθεί 18 φορές κι έχει φτάσει τα 360.000 δολάρια.

Το Rocketbook χρησιμοποιείται όπως κάθε άλλο σημειωματάριο. Αλλά… όχι ακριβώς! Το ανοίγετε και στις χάρτινες σελίδες του γράφετε ή σχεδιάζετε ό,τι θέλετε. Μόλις γεμίσετε τις 100 σελίδες του, δεν το πετάτε ούτε το αποθηκεύετε. Με την ειδική εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας, «σκανάρετε» κάθε σελίδα και αυτό την μεταφέρει στο «σύννεφο» (Google Drive, Dropbox, Evernote ή στο email σας) για να είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειαστείτε στο μέλλον. Στη συνέχεια, βάζετε το Rocketbook στο φούρνο μικροκυμάτων και οι σελίδες του καθαρίζονται και παραμένουν λευκές κι αμόλυντες για να τις χρησιμοποιήσετε και πάλι απο την αρχή.


mobile


oven


Το μυστικό του Rocketbook είναι το ειδικό στυλό που χρησιμοποιεί θερμοευαίσθητο μελάνι, καθώς και οι σελίδες του που αντιδρούν, επίσης, στη θερμοκρασία.

Το σημειωματάριο κοστίζει 25 δολάρια και μπορούμε να το παραγγείλουμε και στην Ελλάδα. Οι δημιουργοί του υπόσχονται τις πρώτες παραδόσεις μετά τον Ιούλιο.

Τι λέτε;

https://www.youtube.com/watch?v=Dmcf_F84BPY

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.