Γένια-κτένια και… Dettol

May 8, 2015

Cloud watching

May 8, 2015

Τι μωρό είναι αυτό πάνω στο sk8;

May 8, 2015

grafei_sotirisΤι κι αν δεν ζούμε στην Καλιφόρνια, τελευταία συναντάμε όλο και πιο συχνά longboards στους δρόμους της πόλης. Όσοι έχουν πατήσει πόδι πάνω σ’ αυτό το σανίδι, θα γνωρίζουν ήδη την αίσθηση ελευθερίας που δίνει αυτό το μέσο. Βέβαια, στην Πανεπιστημίου αυτή η αίσθηση εξαϋλώνεται αμέσως μόλις βρεθείς αντιμέτωπος με το 11 ή άλλα κίτρινα -και μη- οχήματα που συνήθως «ελέγχουν» τους δρόμους των πόλεων.
Ωστόσο, «τα χρόνια περνάνε κι εγώ πότε θα γίνω γιαγιά» που σου λένε και οι μανογιαγιάδες. Στην περίπτωση που το μητρικό/πατρικό ένστικτο χτυπάει κόκκινο αλλά συνεχίζει να σας «τρώει» η ανάγκη να κινείστε σαν surfer της ασφάλτου, η Quinny είναι έτοιμη να δώσει λύση!

Σχεδίασε το Longboard Stroller προκειμένου να επιτρέψει στους γονείς να κινούνται στην πόλη με ταχύτητα μαζί με τα παιδιά τους! Πρόκειται για ένα υβρίδιο longboard με καρότσι.

Προς το παρόν, η εταιρεία αναπτύσσει το πρωτότυπο του Longboard Stroller. Σε συνεργασία με το Studio Peter van Riet θέλουν να εξελίξουν τον σχεδιασμό του, παράλληλα με γονείς και εμπειρογνώμονες ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η ασφάλεια των γονέων όσο και των παιδιών τους. Όμως, εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν πριν ξεκινήσει η εμπορική του παραγωγή. Για το λόγο αυτό, το Longboard Stroller περιοδεύει για δοκιμές σε διάφορες πόλεις του κόσμου, όπως στην Μπαρτσελώνα, το Λονδίνο, το Μιλάνο κ.ά.

LBS4hr
Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να περάσει και από την χώρα μας, που ακόμα και το καροτσάκι της λαϊκής τα βρίσκει σκούρα στο να διανύσει λίγα μέτρα σε ευθεία… ανεμπόδιστο.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.