Τα «μούτρα» του ’20 και του ’30

May 4, 2015

“Avengers: Age of Ultron” στους κινηματογράφους

May 4, 2015

Τα δαχτυλίδια αποκτούν… νοημοσύνη

May 4, 2015

grafei_sotirisΗ τάση της τεχνολογίας στα κινητά, τα τελευταία χρόνια, έχει μεγεθυντικές τάσεις και τείνει να μετατρέψει τις συσκευές σε… άβολες γκουμούτσες -ως προς τη μεταφορά τους.
Χρήσιμο μεν αλλά, πλέον, αν δεν είσαι γυναίκα με μεγάλη τσάντα ή αν δε φοράς homeboy με μεγάλες τσέπες… έχεις πρόβλημα.
Παράλληλα, όμως, αναπτύσσεται και μία άλλη τάση που θέλει να ενσωματώνει τις βασικές ανάγκες του χρήστη σε μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης.
Ετσι, ύστερα από τον ντόρο που προκάλεσαν τα smartwatches, σειρά παίρνουν τα «έξυπνα» δαχτυλίδια με σκοπό να διεκδικήσουν μια θέση στα gadget μας.
Πλέον, θα μπορείτε να έχετε ακόμα πιο διακριτική επαφή με το τηλέφωνό σας, χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε από την τσάντα σας, κάθε 3 και λίγο, το ευμεγέθες κινητό σας.
Με τα smartrings, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα updates από τα κοινωνικά δίκτυα, τις κλήσεις σας αλλά και τις θερμίδες που καταναλώνετε, πόσα χιλιόμετρα έχετε τρέξει και, γενικά, να είναι ο βοηθός σας στη γυμναστική.
Τα περισσότερα σχέδια είναι unisex αλλά υπάρχουν και αμιγώς γυναικεία smart-κοσμήματα.
Στην ελληνική αγορά δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά κάποια από αυτά μπορείτε να τα προπαραγγείλετε.

Ας δούμε 5 από αυτά τα τεχνολογικά… κοσμήματα


Smarty Ring

 1-smarty-ring-1

To Smarty Ring διαθέτει Bluetooth 4.0 και μπορεί να σας ειδοποιεί για όλα τα updates των social media, του κινητού και των e-mails που λαμβάνετε. Μπορείτε να δέχεστε ή να απορρίπτετε κλήσεις, όπως και να κάνετε κλήσεις σε αριθμούς που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο δαχτυλίδι. Διαθέτει ρολόι, αντίστροφη μέτρηση και ξυπνητήρι, είναι αδιάβροχο και η μπαταρία του διαρκεί για 24 ώρες. Τέλος, μπορεί να εντοπίσει το κινητό σας και να σας ειδοποιήσει ακόμα κι αν βρίσκεστε 30 μέτρα μακριά του. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.


MOTA SmartRing2-MOTA-Ring-1

Εκείνο δονείται, εσείς μαθαίνετε. Ενημερώσεις από το Instagram, το Facebook, το Twitter, επαγγελματικές ειδοποιήσεις και μηνύματα. ‘Ολα αυτά, και πολλά ακόμα, μπορεί να κάνει το MOTA SmartRing στο δάχτυλο του χεριού σας. Με άλλα λόγια δηλαδή, σας επιτρέπει να αφήνετε στην άκρη το κινητό σας αλλά, παράλληλα, να είστε ενημερωμένοι για όλα αυτά που σας απασχολούν, επαγγελματικά και προσωπικά. Σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, έχετε τη δυνατότητα να το πρoπαραγγείλετε από εδώ.


NFC Ring

3-nfc-ring-1

 

Ξεκλειδώνει κινητά τηλέφωνα, συνδέει ανθρώπους, μεταφέρει πληροφορίες. Το NFC Ring είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 50 μέτρα και το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι πως δε χρειάζεται πότε, μα ποτέ, φόρτιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, σαφώς, για να μοιραστείτε πληροφορίες και links, αλλά αυτό που εντυπωσιάζει του πάντες σε αυτό το smart ring είναι το γεγονός πως έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού σας με μία απλή επαφή, εάν φυσικά αυτή διαθέτει ανάλογο μηχανισμό NFC. Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ με 30 και 35 λίρες.


Ringly

 

4-ringly-1

Απόλυτα γυναικείο, κομψό και αληθινό κόσμημα! Το εν λόγω δαχτυλίδι, όμως, δεν μένει μόνο στο να κοσμεί το δάχτυλό σας. Δονείται κάθε φορά που έχετε μηνύματα από τους αγαπημένους σας ή όταν σας καλεί μια φίλη σας, ενώ σας υπενθυμίζει τη συνάντηση που έχετε σε λίγη ώρα. Το Ringly είναι συμβατό με λειτουργικά iOS και Android, είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα και διαθέτει τέσσερις διαφορετικές εντάσεις δόνησης. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε με 195 λίρες από εδώ.


Arcus

 

5-arcus

Ειδικά για αθλητές και όχι μόνο! Το δαχτυλίδι Arcus σάς «λύνει» τα χέρια, καθώς είναι σχεδιασμένο για να ελέγχετε με μια κίνηση του χεριού σας την οθόνη του Η/Υ ή του κινητού σας. Δηλαδή, σχεδιάζετε ή γράφετε στον «αέρα» και το smartphone σας παίρνει την εντολή. Επίσης, διαθέτει Bluetooth 4.0, είναι αδιάβροχο και φορτίζει με wireless τρόπο -απλά, τοποθετώντας το πάνω στο φορτιστή. Τέλος, θα εντυπωσιάσει όσους αθλούνται, καθώς μετράει την απόσταση, την ολική προσπάθεια του αθλητή και πολλές άλλες παραμέτρους.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.