Τι άλλο φοβάσαι και θα γίνω

April 2, 2015

Ό,τι βρέξει… ας κατεβάσει

April 2, 2015

Πέδιλα με τη δική σου φαντασία!

April 2, 2015

grafei_sousouradaΑχ, αυτά τα πέδιλα! Είναι στυλάτα, είναι φετίχ. Έχουν αέρα αρχαιοελληνικό (ακόμα κι αν είναι σε σύγχρονο design) και πάντα είναι εντός μόδας. Είναι άνετα, ελαφριά και δροσερά. Άσε που κάθε καλοκαίρι, αναδεικνύουν το περιποιημένο πεντικιούρ σου (αυτό, που το πας;).


Αν τα πέδιλα ανήκουν στην κατηγορία των πολύ αγαπημένων σου αξεσουάρ, τώρα μπορείς να μάθεις πώς να τα φτιάχνεις μόνη σου (ναι, χειροποίητα) μέσα σε μόλις τρεις τρίωρες συναντήσεις! Που; Μα, φυσικά, στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Ασκαρδαμυκτί (πολύ ωραίο όνομα, δε βρίσκεις; Και σημαίνει «Με βλέμμα ατενές, χωρίς να ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα»).

Askardamykti_seminario pedilou_1

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου  (Photo: “Ασκαρδαμυκτί”)


Το σεμινάριο αρχίζει στις 3 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου. Εκεί, θα σου δείξουν όλα τα στάδια και την τεχνική κατασκευής χειροποίητου πέδιλου. Το καλύτερο; Στο τέλος των μαθημάτων, θα έχεις φτιάξει το δικό σου μοναδικό ζευγάρι, έτοιμο για να το φορέσεις (εντάξει, έχει ακόμα λίγη δροσιά αλλά μπρος στα κάλλη τι να λέει ο «πόνος»).

Askardamykti_seminario pedilou_2

Έτοιμα τα πεδιλάκια!  (Photo: “Ασκαρδαμυκτί”)


Εκτός από τα ταχύρυθμα σεμινάρια, το «Ασκαρδαμυκτί» οργανώνει και ετήσιους κύκλους σπουδών για: εικαστικό κόσμημα, κατασκευή μαριονέτας, σχέδιο και κατασκευή χειροποίητου παπουτσιού, σχέδιο και κατασκευή παραδοσιακών έγχορδων μουσικών οργάνων κ.α.

*Σε περίπτωση που παρακολουθήσεις το σεμινάριο, θα χαρούμε πολύ αν μας στείλεις φωτογραφία με τα νέα σου πέδιλα που θα έχεις φτιάξει μόνη σου!

info

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ασκαρδαμυκτί»
Δεληγιάννη 6 & Σπύρου Τρικούπη, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 210 8819784

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.