Ε, όχι και σιγά τα αβγά!

April 8, 2015

Moto Guzzi V11 Sport Rosso Mandello

April 8, 2015

Μιμήσου την μαμά σου!

April 8, 2015

Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης. Εκεί για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας δύο καλάμια μπαμπού, ο Λεβέντης ή Άνιμαλ ή Σταλόνε ή King of the Beach ή Βαραβάς ή… έμαθε να παίζει κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια ντραμς και άλλα όργανα όπως τρομπέτα.

Όμως ένοιωθε μόνος. 
Μια μέρα λοιπόν βγαίνει στο δρόμο και δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει, βρίσκει στο διάβα του το Χρανιώτη ή Χραν ή Χρανιόλα που με λυρικά ουρλιαχτά σκίζει τη νύχτα, τα αφτιά και τα νυχτικά της πόλης

.
- Θέλεις να παίξουμε; ρωτά ο Λεβέντης
- Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.
- Να πάρουμε και το Βελούζο να παίξει καμιά κιθάρα, λέει ο Λεβέντης.
- Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.

Ο Βελούζος ή Βελούζος γαλουχημένος στους κήπους των αμπέλων από μία αγέλη γεροκεντρόλλυκων έχει μόλις γυρίσει από την αυτοεξορία του, στη νήσο Τήνο, έτοιμος για γερό ροκ εντ ρολλ. Αμέσως πιάνει την κιθάρα και με τους δύο φίλους του ξεκινάνε με όχημα τα Yafka Studios το μακρινό τους ταξίδι. 
Ταυτόχρονα στις φαβέλες τις Κηφισιάς μεγαλώνει ένα παιδί. Είναι γνήσιος απόγονος του θαλασσοπόρου και υποβρύχιου ερευνητή Steve Zissou από τον οποίο έχει κληρονομήσει την δίψα για περιπέτεια αλλά και αμαρτία. Είναι ο Παύλος Ζήσου που με το μπάσο, την κιθάρα και την αγγελική – δαιμονική του φωνή γίνεται το τέταρτο μέλος του πληρώματος της αποστολής Imitate Your Mother.

imitate_your_mother_logo

Imitate Your Mother ήταν η φράση που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χραν. Εκείνος με θρησκευτική μανία ξεκίνησε να αναζητά το νόημα αυτής της φράσης μαζί με τους τρεις φίλους του. Μέσα από τη μουσική και την όρεξη για χαρωπό παιχνίδι κάποια μέρα θα βρεθεί η εξήγηση. So, Imitate Your Mother.

imitate_your_mother


Οι Imitate Your Mother ρωτάνε την νεαρότερη καταγεγραμένη fan τους Μαριάννα (12 ετών, μαθήτρια 1ης Γυμνασίου) για να μάθουν την αλήθεια από τα παιδιά…


ΙΥΜ: Τι σημαίνει για σένα “Imitate Your Mother”

Μαριάννα: Imitate Your Mother σημαίνει μιμήσου την μητέρα σου. Πιστεύω ότι είναι ειρωνικό, διότι τέσσερα αγόρια δεν μπορούν να μιμηθούν την μητέρα τους.

IYM: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου από το συγκρότημα;

Μαριάννα: Από το συγκρότημα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον και να πω ότι είναι ο αγαπημένος μου. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και καλός σε αυτό που κάνει και όλοι μαζί δημιουργούν ένα καταπληκτικό σύνολο.

IYM: Τι μουσική παίζουμε;

Μαριάννα: Το είδος της μουσικής δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν όμως κάποιος ακούσει τα τραγούδια σας, αμέσως θα θελήσει να χορέψει. Είναι δυναμικά τραγούδια, τα οποία όμως δεν καταλήγουν βαρετά όπως κάποιων άλλων συγκροτημάτων.

IYM: Ποιο τραγούδι θα ήθελες να τραγουδήσεις μαζί μας;

Μαριάννα: Τα τραγούδια που θα ήθελα να τραγουδήσω μαζί σας είναι αρκετά. Ένα από αυτά είναι του Bruno Mars το Uptown Funk. Πιστεύω ότι θα σας ταίριαζε αν και δεν είναι τόσο του στιλ σας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=d8JkD8AuT8s&authuser=0


Την ερχόμενη Τετάρτη 15.04.2015 οι Imitate your Mother θα βρίσκονται στο Faust σε καινούριες περιπέτειες …


Faust
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ χωρίς κράτηση // 8 ευρώ με κράτηση
Τηλ κρατήσεων: 210 32 34 095

imitateyourmother:

facebook | youtube

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.