Γυναίκες VS Άντρες: Τα μεγαλύτερα ψέματα που βγαίνουν από το στόμα τους

April 1, 2015

Παίξε μαζί μου… είμαι δικό σου!

April 1, 2015

Διάβημα του Comandante PacMan

April 1, 2015

γιατί δεν είμαι ο blogger που έχεις συνηθίσει


grafei_pacmanΑν η λέξη “Zapatista” σε παραπέμπει σε νέα γεύση για πατατάκια του Τσακίρη ή αν και μόνο η αναφορά στη λέξη “Amstrad” δεν είναι αρκετή να υγράνει με δάκρυα νοσταλγίας τα ανέκφραστα μάτια σου, τότε στρώσε φλοκάτη, άναψε τζάκι και ο παλαίμαχος Comandante PacMan έχει πολλές ιστορίες να σου διηγηθεί.

Για να βρίσκεσαι στις σελίδες του FAQ Perfection, πιθανότατα πάει να πει πως σου αρέσει η τέχνη φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, πως κοντοστέκεσαι βαθυστόχαστος μπροστά από γκράφιτι αναζητώντας ψήγματα προαιώνιας λαϊκής σοφίας, ακόμα και όταν αυτά γράφουν “Lion 21”. Λατρεύεις τα ψαγμένα κοκτέιλ και τα ιντελεκτουέλ μέρη που τα σερβίρουν, ειδικά όταν χωράν εσένα και δυο μόνο από τους κολλητούς/τες σου.


hipster_bicycle


Και πες μου την αλήθεια, μήπως είσαι ένας από αυτούς που κάνουν ποδήλατο σφυρίζοντας αμέριμνα στην αριστερή λωρίδα της Μεσογείων, γράφοντας στην οικολογική αλυσίδα τους κάθε αγανακτισμένο μικροαστό πενηντάρη οδηγό; Πες μου πως δεν τρως και κρέας…

Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι εδώ για να σου χαϊδέψω τα αυτιά ή να στολίσω με κουλτουροκέντητα επιχειρήματα την ελιτίστικη αυταρέσκειά σου. Κάτι η λαϊκή μου καταγωγή, κάτι το ΑΚ-47 στο προσκεφάλι μου που μου θυμίζει το ένδοξο Estado Libre y Soberano de Chiapas, κάτι και το Dewars* που νιώθει δεύτερο σπίτι του το συκώτι μου, με ωθούν στη λεκτική ωμότητα και στη συναισθηματική βιαιοπραγία, τακτικές ανταρτοπόλεμου ενδεδειγμένες στην political correct εμπόλεμη εποχή μας.   

Θα σε φέρω, λοιπόν, αντιμέτωπο με τους πιο ενδόμυχους εφιάλτες σου, αυτούς που ούτε η διαφήμιση του pretty collant δεν μπορεί να ξυπνήσει. Σε ένα site με μότο “Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος”, θα σου σερβίρω το “Γιατί” να σπαρταράει ολόφρεσκο στο πιάτο, γαρνιρισμένο με μια βελούδινη κρέμα troll σε φωλιές σουρεαλιστικοτραφούς σαρκασμού.


η ζωή είναι παιχνίδι, αλλά πού θα πάει,

θα τον βρω τον πού*&$#% που κρατάει το gamepad.


 

Και θα κλείσω το λογύδριό μου με ένα τελευταίο απόφθεγμα:

η ζωή είναι παιχνίδι, αλλά πού θα πάει, θα τον βρω τον πού*&$#% που κρατάει το gamepad.

Venceremos,

Comandante PacMan


* Το post περιέχει τοποθέτηση προϊόντων. Η επανάσταση ξεκινά αφού αδειάσουν τα ποτήρια…

 

PS. Από τον ιδιοκτήτη, αρθρογράφο, web designer και έπειτα από 10 χρόνια δημοτικό σύμβουλο της Αθήνας (ο ΟΠΑΠ το δίνει 1.10), Σωτήρη Ανδρίτσο, ζητώ θερμά την άδεια κάθε post να έχει τη δυνατότητα soundtrack.


 


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.