Ιδιαίτερα γλυπτά από όλο τον κόσμο

September 22, 2015

Oταν η Harley ήταν για τους φτωχούς…

September 22, 2015

Βροχερές, μουντές μέρες; Οχι πια!

September 22, 2015

grafei_o_sotiris_lndscp

Οι ουρανοί ανοίξαν ξαφνικά δίχως να υπολογίσουν την καλοκαιρινή διάθεση την οποία μας είχε διατηρήσει ο Σεπτέμβρης μέχρι τώρα! Η διάθεση άρχισε να σκοτεινιάζει όπως και ο ουρανός.

Δεν υπάρχει όμως λόγος να αφήσουμε τα καιρικά φαινόμενα να μας μας πτοήσουν αλλά και παράλληλα μπορούμε να δώσουμε μια χαρούμενη νότα (κυρίως για τους γύρω μας) με διάφορες ευφάνταστες ομπρέλες που κυκλοφορούν στην αγορά!

Ομπρέλα-καθαρός ουρανός

photofunblog1

Ο κόσμος χαλάει γύρω μας αλλά για εμάς… πέρα βρέχει. Καθαρός ουρανός όμως που αστραπές… φοβάται!

Ομπρέλα-μπαστούνι γκολφ

photofunblog4

Είστε στο γκολφ-κλαμπ και ξαφνικά σας πιάνει μπόρα; Τι πιο ταιριαστό από μια μπαστουνομπρέλα! Εξασφαλίστε τον θαυμασμό των συμπαικτών σας για το απαράμιλλο στιλ και αυξήστε τις πιθανότητες να σας χτυπήσει κεραυνός λόγω της μεταλλικής κορυφής της ομπρέλας. Ψωνάρες!

Ομπρέλα-εφημερίδα

photofunblog6

Για τους λίγους ρομαντικούς εναπομείναντες αναγνώστες εφημερίδας υπάρχει η βάση ομπρέλας στην οποία προσαρμόζεται οποιαδήποτε εφημερίδα! Προτιμήστε «ΦΩΣ» και «Καθημερινή» καθώς έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια και συνεπώς μεγαλύτερη κάλυψη!

Ομπρέλα σύννεφο

photofunblog8

Αυτή η ντιζαϊνάτη ομπρέλα μπορεί να μην δίνει την κάλυψη μιας συμβατικής ομπρέλας αλλά δεν παύει να είναι ένα έργο τέχνης!

Σφαιρική ομπρέλα

photofunblog9

Εξασφαλίστε πλήρη κάλυψη με την (σχεδόν) σφαιρική ομπρέλα και αποφύγετε την επαφή με βρεγμένους συνανθρώπους σας σε ακτίνα ενός μέτρου!

Nubella

Με τη Nubrella μπορείτε να είστε προφυλαγμένοι τόσο από την βροχή όσο και από τον αέρα. Το μεγαλύτερό της ατού όμως είναι τα ελεύθερα χέρια! Μιλήστε στο τηλέφωνο, βάλτε τα στις τσέπες και σφυρίξτε αδιάφορα.

Ηλεκτρική ομπρέλα

Μετατρέψτε την ομπρέλα σε μια νυχτερινή φαντασμαγορία και κάντε όλους να σας κοιτάνε, σουλατσάροντας στις βραδινές μπόρες με την φωτεινή ομπρέλα! Η συγκεκριμένη βέβαια δεν πωλείται αλλά εδώ υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως θα μετατρέψετε μια κλασική ομπρέλα σε χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα!

Παραδοσιακή νεπαλέζικη ομπρέλα

nepal

Τέλος αν είστε από τους πολύ εναλλακτικούς τύπους που περάσαν όλο το καλοκαίρι σε μια απόμακρη παραλία επιμελούμενοι την αυτοσχέδια τέντα τους και τώρα που χειμώνιασε δεν βρίσκουν τρόπο να εκτονώσουν τη δημιουργικότητά τους μπορείτε να φτιάξετε μια αυτοσχέδια παραδοσιακή ψάθινη ομπρέλα (το υλικό δεν παίζει ρόλο αλλά η φαντασία) και αντί να μαζεύετε ρύζι να επιμελείστε τις βροχερές μέρες την σπιτική σας φυτεία στο μπαλκόνι.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.