Λύκοι, κύκλοι κι αστέρια…

April 27, 2015

25 εντυπωσιακά γλυπτά και αγάλματα

April 27, 2015

Ένας γάμος είναι λίγος, πολύ λίγος

April 27, 2015

grafei_sotirisΠολλοί πιστεύουν πως ο γάμος είναι ένα τεράστιο λάθος ενώ άλλοι διατείνονται πως η μέρα του γάμου τους είναι η καλύτερη μέρα της ζωής τους!

Αυτό, το δεύτερο, μάλλον πιστεύει και ένα ζευγάρι ακροβατών που έκαναν το ίδιο… λάθος πολλές φορές αλλά με στιλ και, μάλιστα, σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου.

acro-wedding43

Ο Cheetah Platt και η Rhian Woodyard, από τις 8 Φεβρουαρίου που ξεκίνησαν τα… παντρολογήματα, έχουν παντρευτεί ήδη στην Αίγυπτο, την Ταϋλάνδη, την Κένυα και σε πολλά άλλα μέρη, με στόχο να φτάσουν τις 38 διαφορετικές τοποθεσίες σε 83 μέρες!

Το ζεύγος έχει χειροτονηθεί, έτσι ώστε να μπορεί να παντρεύει ο ένας τον άλλο όπου κι αν βρίσκονται…

Οι γαμήλιες φωτογραφίες τους είναι εντυπωσιακές μιας και δε χάνουν την ευκαιρία να επιδεικνύουν το ταλέντο τους, ποζάροντας σε κάθε τοποθεσία που έχουν επιλέξει για τους γάμους τους, βάζοντας τη δική τους εντυπωσιακή πινελιά στις γαμήλιες φωτογραφίες τους.

Το όλο εγχείρημα το επιτυγχάνουν χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές ανθρώπων που τους στηρίζουν. Τα γνωστά, δηλαδή, σε όλους μας γαμοφακελάκια, που στηρίζουν τους νεόνυμφους να ξεκινήσουν την κοινή τους πορεία και απ’ ό,τι φαίνεται, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η πορεία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη!

Το FAQ Perfection τους εύχεται να είναι όλη τους η ζωή ένα όμορφο ταξίδι σαν και αυτά των φωτογραφιών!

acro-wedding42

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.